X

Παρέσυρε 11χρονο και τον εγκατέλειψε στο δρόμο (εικόνες)

Ένα παιδί που έλεγε τα κάλαντα για τα Φώτα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ ο οδηγός ούτε καν σταμάτησε.

Ant1news

Ένα αγόρι 11 ετών που έλεγε τα κάλαντα μαζί με ακόμα τέσσερα παιδιά παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, την ώρα που έπαιζε με το χιόνι.

Το αγοράκι όπως είπαν τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας, είχε κρυφτεί πίσω από ένα σταθμευμένο όχημα, για να αποφύγει τις χιονόμπαλες, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», είπε στο LamiaReport.gr ένα από τα δύο κοριτσάκια που ήταν στην παρέα του 11χρονου.

«Είδαμε το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δε σταμάτησε», συμπλήρωσε το κορίτσι, το οποίο ειδοποίησε κόσμο από μαγαζί της γειτονιάς, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν ασθενοφόρο.

 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του.

Η μητέρα του παιδιού ειδοποιήθηκε, όπως και η Τροχαία Λαμίας, που κλήθηκε να εντοπίσει τον οδηγό, που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με τα παιδιά που ήταν μαζί με τον 11χρονο, το αυτοκίνητο που τον χτύπησε ήταν ένα ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ (πιθανόν Suv), το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.