X

Ζυγίζει 320 κιλά και περνάει τη μέρα του παίζοντας video games γυμνός! (βίντεο)

Σοκάρει η περιγραφή της καθημερινότητας ενός 34χρονου, σε ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Ant1news

Συγκλονίζει η ιστορία του 34χρονου Κέισι Κινγκ, που προβλήθηκε στην εκπομπή “Family by the Ton” του τηλεοπτικού δικτύου TLC.

Ο 34χρονος ζυγίζει περίπου 320 κιλά, περνάει τη μέρα του παίζοντας video games στο κρεβάτι, ενώ κυκλοφορεί στο σπίτι του γυμνός, αδυνατώντας να φροντίσει τον εαυτό του.

Εθισμένος στην κατανάλωση “junk food”, δηλώνει πως «θα συνεχίσω να τρώω μέχρι να πεθάνω».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι υποχρεωμένος να κάνει μπάνιο σε μία τεράστια μεταλλική λεκάνη, που έχει στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού, αφού η μπανιέρα δεν τον χωράει πια.

«Μία συνηθισμένη ημέρα, ξυπνάω γύρω στις 12, βρίσκω κάτι να φάω και μετά περνάω τον χρόνο μου, βλέποντας τηλεόραση, παίζοντας video games και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι», εξομολογείται.

 

Παραδέχεται πως δε φανταζόταν ποτέ ότι θα γινόταν τόσο παχύσαρκος, ότι θα έμενε χωρίς δουλειά και ότι θα εξαρτιόταν σε τόσο μεγάλο βαθμό από τον πατέρα του. Ήταν από μικρός παχύσαρκος, αλλά τα τελευταία χρόνια η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

 

Όταν έμεινε άνεργος και η μητέρα του δεν μπορούσε να τον φροντίσει, μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα του (οι γονείς είναι χωρισμένοι). Ο πατέρας του δεν του χαλούσε ποτέ χατίρι όταν ζητούσε να παραγγείλει πίτσες, μπέργκερς, κοτόπουλα και γενικά κάθε λογής junk food. Έχει μετανιώσει…

«Έχω κουραστεί. Θα έπρεπε να είναι πιο δραστήριος, αλλά δεν είναι. Τον φροντίζω σαν υπηρέτης του και δεν θα έπρεπε. Αλλά το κάνω γιατί τον αγαπάω απίστευτα. Είναι ο γιος μου και νιώθω υποχρεωμένος να τον φροντίζω», δήλωσε ο πατέρας του Κέισι.