X

Νέο σποτ και έμβλημα των ΑΝΕΛ με …κόκκινα δάκρυα! (βίντεο)

Σημειολογικό, επικριτικό προς τον Αλέξη Τσίπρα και προάγγελος "διαζυγίου" από την συγκυβέρνηση με την Αριστερά, το βίντεο για το νέο λογότυπο του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Ant1news

Με ένα έντονα σημειολογικό σποτ παρουσιάστηκε το νέο έμβλημα των ΑΝΕΛ, με το οποίο ουσιαστικά ο Πάνος Καμμένος επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και προαναγγέλει το "διαζύγιο" του απο την συγκυβέρνηση.

Το βίντεο ξεκινά με μια κόκκινη γραμμή, η οποία σην αρχή έχει καμπύλες και εν συνεχεία γίνεται ευθεία, προφανώς ως δείγμα του "στρογυλλέματος θέσεων" και υποχωρήσεων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια η κόκκινη γραμμή αρχίζει να ταλαντεύεται στο ένα της άκρο, ενώ όμως η βάση της παραμένει σταθερή.

Αμέσως μετά, ένα κόκκινο δάκρυ αρχίζει να κατρακυλάει και ακολούθως η μία γραμμή χωρίζεται σε δυό και μάλιστα με απόσταση μεταξύ τους. 

Εν συνεχεία, οι δύο γραμμές συγκρούονται μετωπικά και τότε προβάλλει, στα δεξιά της κόκκινης γραμμής, το όνομα του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ απο κάτω αναγράφεται το σύνθημα "πιό αποφασισμένοι απο ποτέ".

Η νέα καμπάνια του κόμματος εγκρίθηκε ομόφωνα, όπως αναφέρει ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό την Προεδρία του Πάνου Καμμένου.