X

ΝΔ: Θα χρειαστεί εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα από την καρέκλα του

Σκωπτικά κι επικριτικά τα σχόλια απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης για όσα είπε ο Πρωθυπουργός στην συνέντευξή του.

Ant1news

Αντιδράσεις και δηκτικά σχόλια από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε η η συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και όσα είπε τόσο για την σταθερότητα της Κυβέρνησης και την επικείμενη αποχώρηση απο αυτήν του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, όσο και οι θέσεις του σε ότι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών και τα εθνικά θέματα, αλλά και το μέτωπο της οικονομίας.

ΝΔ: θέλει να κάνει Κυβέρνηση-κουρελού με 6 βουλευτές 

«Το λέμε από καιρό. Θα χρειαστεί εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα και το θίασό του από τις καρέκλες τους. Σήμερα απλά μας ενημέρωσε ότι επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως», αναφέρει σε σχόλιο της η ΝΔ. 

Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία. Και αυτά τα εγγυάται η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις εκλογές που δεν θα αργήσουν».

ΚΙΝΑΛ: Εκλογές τώρα!

«Παρακολουθήσαμε απόψε ένα αδύναμο Πρωθυπουργό σε αποδρομή, ικέτη του ακροδεξιού εταίρου του. Παίζουν τα ρέστα τους σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας. Δυστυχώς με διακύβευμα την πολιτική ομαλότητα, μείζονα εθνικά θέματα και την πορεία της χώρας. Εκλογές τώρα!», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

 

ΚΚΕ: Παντελώς αδιάφορο για τον ελληνικό λαό αν ο κ. Τσίπρας σώσει το γάμο του με τον κ. Καμμένο

Έντονη ήταν η κριτική και του ΚΚΕ, το οποίο σε ανακοίωσή του σημειώνει ότι «για τον ελληνικό λαό είναι παντελώς αδιάφορο το αν ο κ. Τσίπρας καταφέρει να σώσει το γάμο του με τον ακροδεξιό του εταίρο κ. Καμμένο. Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση, με όποια σύνθεση ή συνοδοιπόρους, θα συνεχίσει την πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα και προωθεί τα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια, καρπός των οποίων υπήρξε και η Συμφωνία των Πρεσπών».

«Οι εκλογές, όποτε γίνουν, είναι μια ευκαιρία για να καταδικάσει ο λαός τόσο τους σημερινούς, όσο και τους προηγούμενους κυβερνώντες, που θέλουν να ξεπλυθούν στη λαϊκή συνείδηση, μαζί με εκείνα τα κόμματα ή στελέχη, που προετοιμάζονται για το ρόλο του μπαλαντέρ είτε στον ένα είτε στον άλλον. Η πραγματική διαφορά στη σημερινή μιζέρια μπορεί να γίνει μόνο με ισχυρό ΚΚΕ», καταλήγει η ανακοίνωση του Περισσού.