X

ΓΕΑ: σε... εκπαιδευτική αποστολή τα Mirage που απέδωσαν τιμές σε Καμμένο - Αποστολάκη

Η απάντηση στα "πυρά" για τις πτήσεις επάνω απο το Υπουργείο. Νέες βολές Σπυράκη για την υπουργοποίηση του Α/ΓΕΕΘΑ.

Ant1news

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δίνει διευκρινίσεις για την πτήση μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-5, πάνω από το Πεντάγωνο, κατά τη διάρκεια τελετής παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Συγκεκριμένα «το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι η πτήση των αεροσκαφών Μ2000-5 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, εντάχθηκε ως επιμέρους αντικείμενο σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική αποστολή, των αεροσκαφών και στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος της 331 Μοίρας».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6»,   εξέφρασε την απορία ποιος έδωσε την εντολή για την πτήση μαχητικών αεροσκαφών  κατά την  τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον απερχόμενο υπουργό Πάνο Καμμένο στον νέο υπουργό ναύαρχο ε.α. Ευάγγελο Αποστολάκη.

Στη συνέχεια η κυρία Σπυράκη σχολιάζοντας τόσο την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου ως συμβούλου του πρωθυπουργού, όσο και την τοποθέτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη στη θέση του Υπουργού Άμυνας, μίλησε για «κεκτημένο της μεταπολίτευσης που δεν είχε παραβιαστεί παρά  μόνο από την κυβέρνηση Τσίπρα».