X

Αγωνία χωρίς τέλος για τον πιλότο Παναγιώτη Κεφαλά

Τρίτη ημέρα ερευνών για τον εντοπισμό του 47χρονου πιλότου, πατέρα δύο παιδιών.

Ant1news

Συνεχίζονται για τρίτο 24ώρο οι έρευνες  για τον εντοπισμό του διθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ανοιχτά του Κρυονερίου στο Μεσολόγγι.

Η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη του 47χρονου πιλότου, Παναγιώτη Κεφαλά, ο οποίος είναι πατέρας δύο ανήλιων παιδιών.

Δύτες, σκάφη του Λιμενικού, άνδρες της ΕΜΑΚ, αεροσκάφη και ειδικό ωκεανογραφικό πλοίο πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη.

Χθες, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε τμήμα του αεροσκάφους, από σκάφος του λιμενικού, και μεταφέρθηκε προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς τεχνικούς.

 

Ποιος είναι ο άτυχος πιλότος

Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα ενώ είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το «θρίλερ» ξεκίνησε λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ένας ψαράς κάλεσε το Λιμενικό υποστηρίζοντας ότι είδε ένα μικρό αεροσκάφος να λαμβάνει καθοδική πορεία και να προσκρούει στη θάλασσα. Ο ψαράς, μιλώντας στο aixmi-news, είπε: «Ακουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως».