X

Viral η “Πέππα το γουρουνάκι” που έχει “κλέψει” τις καρδιές του κόσμου (βίντεο)

Το αγαπητό σε όλα τα παιδιά γουρουνάκι έρχεται σε μία διαφορετική μορφή, «κλέβοντας» καρδιές.

Ant1news

Μία μεταλλική Peppa, το διάσημο γουρουνάκι, που έφτιαξε ένας παππούς σε φτωχικό χωριό της Κίνας, έχει κλέψει τις καρδιές εκατομμυρίων Κινέζων, λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης γιορτής του Φεγγαριού, της κινεζικής πρωτοχρονιάς, που φέτος είναι αφιερωμένη στο γουρούνι.

Το ροζ βαμμένο γουρουνάκι, είναι φτιαγμένο από σωλήνα σόμπας και είναι ο «πρωταγωνιστής» σε ταινία, συμπαραγωγής των Κινέζων με τους Βρετανούς, με θέμα την αγάπη στην οικογένεια.

Στο βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένας πιτσιρίκος από την πόλη, λέει στον παππού του ότι θέλει μία “Peppa” για δώρο. Ο παππούς όμως, δεν ξέρει τι είναι η “Peppa” και ξεκινά ένα ταξίδι για να μάθει ποιο είναι το μικρό ροζ γουρουνάκι.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, μπερδεύει την “Peppa” με διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων σαμπουάν και ένα σκάκι. Τελικά, με τη βοήθεια ενός γείτονα, καταφέρνει να φτιάξει μία “Peppa” βασισμένη μόνο στη φαντασία του και να εκπληρώσει την επιθυμία του εγγονού του, με αυτήν την πρωτότυπη και γλυκιά δημιουργία βασισμένη στο καρτούν.

Το ταινιάκι έχει προγραμματιστεί να βγει στις 5 Φεβρουαρίου, όμως το τρέιλερ που είναι ήδη στον αέρα, έχει δεκάδες εκατομμύρια θεάσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Το hashtag #WhatIsPeppa έχει εκατομμύρια αναπαραγωγές και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια.