X

Τον ξυλοδαρμό του κατήγγειλε ο 23χρονος συγκατηγορούμενος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Η καταγγελία του 23χρονου που κατηγορείται ότι βίασε άτομα με αναπηρία μαζί με τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ant1news

Τον ξυλοδαρμό του κατήγγειλε ο 23χρονος που μαζί με τον 19χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κατηγορείται για το βιασμό μίας 19χρονης με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Ο νεαρός κρατούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά τη χθεσινή του ομολογία, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Ο 23χρονος Ρομά κρίθηκε προφυλακιστέος, για τον από κοινού βιασμό της νεαρής, μαζί με τον 19χρονο Αλβανό την 1η Δεκεμβρίου 2018, λίγες μέρες δηλαδή μετά τη δολοφονία της Ελένης.

Τα όσα κατέθεσε ο νεαρός κατά την προανακριτική του ομολογία συμπίπτουν με την καταγγελία της 19χρονης, αλλά και με τα όσα είπαν οι φίλοι του ότι έγιναν εκείνη την ημέρα.

Όμως, είπε αργότερα ότι τα κατάθεσε υπό καθεστώς αστυνομικής βίας σε βάρος του και ζήτησε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Αστυνομική πηγή, πάντως, που επικαλείται η «Δημοκρατική Ρόδου», διέψευσε ότι ασκήθηκε αστυνομική βία ο 23χρονος, επισημαίνοντας ότι όντως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, αλλά από τους συγκρατούμενούς του.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι κινήθηκε άμεσα διαδικασία μεταφοράς του σε άλλο σημείο.

Σε κάθε περίπτωση ο ισχυρισμός αυτός του κατηγορούμενου θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της κ. Ανακρίτριας.