X

Ψαριανός: εκλογές ή… τανκς!

Χαρακτήρισε «κωμικοτραγικό» και «άθλιο» να αλληλοκατηγορούνται οι μέχρι πρότινος κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης.

Ant1news

«Σε αυτό το χάλι που ζούμε, μόνη λύση είναι οι εκλογές», υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, συμπληρώνοντας «… ή τίποτα τανκς».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 104,6” χαρακτήρισε «κωμικοτραγικό και άθλιο» να συγκρούονται με αυτόν τον τρόπο οι μέχρι πρότινος κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης (αναφερόμενος στην κόντρα Κοτζιά-Καμμένου) και διερωτήθηκε «Δεν υπάρχουν εισαγγελείς;».

Όπως είπε ο κ. Ψαριανός: «Άλλο κωμικοτραγικό, άθλιο, οι δύο κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης (αλληλοκατηγορούνται χωρίς να τρέχει τίποτα), εν ζωή που λέμε και ενώ ακόμα δεν είχε προλάβει να διώξει ο ένας τον άλλον από την Κυβέρνηση, γιατί ο Καμμένος έδιωξε τον Κοτζιά και ο Τσίπρας δέχτηκε να απομακρύνει τον Κοτζιά με τον οποίο συμφωνούσε και έκανε τη Συμφωνία των Πρεσπών για να μην χάσει τον Καμμένο, που ήταν ο συνεταίρος του μέχρι να βρει ποιους βουλευτές θα του αφήσει για να κρατήσει την Κυβέρνηση. Αυτά τα πράγματα ούτε στο… Λούκι Λουκ δεν γίνονται. Και κατηγορούσαν δύο κορυφαίους βουλευτές και τώρα ξεκατινιάζονται ότι είναι υπόκοσμος. Τώρα λέει ο Κοτζιάς για τον Καμμένο ότι είναι υπόκοσμος και βαθύ παρακράτος. Και ο ένας λέει ότι τα παίρνει ο άλλος από τον Σόρος και ο άλλος λέει ότι τα παίρνει ο ένας από τις μαύρες σακούλες. Θα παίζουμε που πάνε τα λεφτά του Υπουργείου Άμυνας. Και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας».

 

«Αυτό το χάλι το τωρινό δεν περιγράφεται. Δικαίως ο κόσμος αγανακτεί, όλο αυτό είναι νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής και κάθε ψυχοπαθή. Σε όλα αυτά τα ζητήματα μόνο οι εκλογές μπορεί να δώσουν λύση», ανέφερε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ερωτηθείς για το αν θα μετακινηθεί σε άλλο κόμμα ο ανεξάρτητος βουλευτής  ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθώ σε άλλη κοινοβουλευτική ομάδα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου. Αυτό το πράγμα είναι αυτό που θεωρούμε και λέμε αποστασία. Όταν κλείσει η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές θα δούμε, δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υποψήφιος, έχω πει, στη… Γαλλία με τον Μακρόν, παρόλο που δεν ξέρω γαλλικά. Ξέρω κάτι “γαλλικά” αλλά είναι ελληνικά».

Ο κ. Ψαριανός υπογράμμισε πως «μόνον οι εκλογές μπορούν να δώσουν λύση. Ή τίποτα τανκς. Αν έχει κάποιος τίποτα τανκς πρόχειρα. Δεν έχουμε άλλον τρόπο. Εκλογές. Αλλιώς θα είναι τα τανκς, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, κάποιος».