X

Ο Τσιτσιπάς γνώρισε στον πλανήτη την οικογένεια και την …“μασκότ” του! (βίντεο)

Οι…συστάσεις έγιναν λίγα δευτερόλεπτα μετά από τον θρίαμβο του στο Australian Open.

Ant1news

Οι αγαπημένοι άνθρωποι του Στέφανου Τσιτσιπά, εκείνοι που του δίνουν δύναμη με την θετική ενέργεια τους, αλλά και με την καθημερινή συμπαράσταση τους, είναι πλέον γνωστοί στα…πέρατα του κόσμου.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά από τον θρίαμβο του, που τον έστειλε στου «4» του Australian Open, αφού είπε πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτόν που είχε στο πλευρό του την οικογένειά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέστησε στον κόσμο έναν προς έναν τους δικούς του ανθρώοπους, κάνοντας ειδική αναφορά στην… μασκότ του, όπως χαρακτήρισε την μικρή του αδελφή!

“Είναι καλό που τους είχα εδώ. Δεν είχα παλιά την ευκαιρία να ταξιδέψω μαζί τους. Είναι πολύ όμορφο που τους έχω εδώ, να με υποστηρίζουν και να νιώθω ότι είμαι κοντά στο σπίτι μου. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω και εύχομαι να μπορούσα να το κάνω πιο συχνά.

 

Το κοριτσάκι εκεί είναι η μασκότ μου, είναι η Ελισάβετ, η μικρή μου αδελφή. Ο ατζέντης μου ο Νικ, που κάνει σκληρή δουλειά για εμένα. Ο κ. Πάτρικ Μουράτογλου. Ο αδελφός μου Πέτρος Τσιτσιπάς. Ο γυμναστής μου, ο φυσιοθεραπευτής μου. Αριστερά ο πατέρας μου Απόστολος και η μητέρα μου Τζούλια” είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το μικρόφωνο που μετέφερε την φωνή στις εξέδρες, αλλά και σε όλον τον πλανήτη, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού του Australian Open, που μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση όσα γίνονταν στο κορτ.