X

Πώς “αποχαιρέτησε” η κόρη της την ιδιοκτήτρια της μοιραίας ταβέρνας στην Καλαμάτα (εικόνες)

Συγκινεί η κόρη της 53χρονης που ήταν ένα από τα τρία θύματα της φονικής έκρηξης.

Ant1news

Με δύο φωτογραφίες στο Facebook η μία από τις δύο κόρες των ιδιοκτητών της μοιραίας ταβέρνας στην Καλαμάτα, όπου τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ του Σαββάτου, αποχαιρέτισε τη μητέρα της.

Η 53χρονη, ήταν μία από τις τρεις γυναίκες που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν προκλήθηκε πυρκαγιά από διαρροή υγραερίου.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας προσπαθώντας να σώσει τις τρεις γυναίκες αποπειράθηκε να γκρεμίσει τον τοίχο της κουζίνας μια βαριοπούλα προκειμένου να τις απεγκλωβίσει. Δεν τα κατάφερε όμως.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία η μία κόρη του ζευγαριού, η οποία έβαλε μία μαύρη κορδέλα ως φωτογραφία προφίλ στο facebook ανέβασε μια φωτογραφία των γονιών της χωρίς να γράψει κάποιο σχόλιο στην ανάρτηση.

 

Αργότερα ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία της μητέρας της μαζί με τον πατέρα της ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο στην Καλαμάτα.

 

Οι ώρες αγωνίας 

Το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά την φονική έκρηξη η δεύτερη κόρη του ζευγαριού σε ανάρτησή της ενημέρωσε πως τόσο εκείνη όσο και η αδερφή της, είχαν ενημερωθεί για το συμβάν ωστόσο βρίσκονταν και οι δύο στην Αθήνα και δεν γνώριζαν περισσότερα.

«Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας και την αγωνία σας. Όμως είμαστε και τα 2 τους παιδιά στην Αθήνα…. Απλά έχουμε ενημερωθεί να κατέβουμε άμεσα. … Δεν ξέρουμε περισσότερα και λόγω ταξιδιού επιστροφής δεν μας ενημερώνουν. Ελπίζω να είναι ΟΛΟΙ καλά, όχι μόνο οι δικοί μας…» έγραψε.