X

Ο συναρπαστικός κόσμος της Sony Pictures Television στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διευρύνει τις διεθνείς συνεργασίες του σε περιεχόμενο, με μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες της βιομηχανίας του θεάματος.

Ant1news

Σημαντική συνεργασία με την Sony Pictures Television εξασφάλισε για τα επόμενα τρία χρόνια ο ΑΝΤ1 με οσκαρικές ταινίες και διάσημα blockbusters σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Ανάμεσα σε αυτές οι βραβευμένες με χρυσό αγαλματίδιο «Spotlight», «Whiplash», «Captain Philips» και η διαχρονική «Erin Brokovich», καθώς και οι κορυφαίες «DaVinci Code», «Eat, Pray, Love», «Seven Pounds», «T2: Trainspotting», «Amazing Spiderman 2», «Money Monster», «Τhe Tourist», «Equalizer», «Fury», «The Shallows», «Angels & Demons», «Terminator Salvation» κ.ά. 

Οι Emma Stone, Tom Hanks, Javier Bardem, Julia Roberts, Brad Pitt, Gerard Butler, Will Smith, Denzel Washington, Tobey Maguire, Angelina Jolie και πολλοί άλλοι μεγάλοι πρωταγωνιστές και ταλαντούχοι ηθοποιοί υποδύονται ασυνήθιστους και ενδιαφέροντες ήρωες σε κινηματογραφικά έργα που κάνουν ένα βήμα παραπάνω και προσφέρουν στο κοινό ανεξίτηλες ερμηνείες.

H μοναδική αυτή συγκομιδή περιεχομένου που εξασφάλισε για τρία χρόνια ο ΑΝΤ1 εμπλουτίζεται περαιτέρω από αγαπημένες ταινίες για όλες τις ηλικίες αλλά και από τις πολυβραβευμένες τηλεοπτικές σειρές «Τhe Good Doctor» και «The Night Shift» που με τη σειρά τους υπόσχονται να καθηλώσουν και το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

 

Η Sony Pictures Television είναι μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής, προμηθευτών και διανομέων περιεχομένου παγκοσμίως με παρουσία σε 12 χώρες και τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και προγραμμάτων στην κατοχή της.