X

Πάρτι γενεθλίων για την Άνιστον με “γκεστ σταρ” τον… Μπραντ Πιτ (εικόνες)

Στο υπέρλαμπρο πάρτι όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ ήταν εκεί. Ο καλεσμένος – έκπληξη όμως ήταν ο πρώην της Μπραντ Πιτ.

Ant1news

Πάρτι για τα 50α γενέθλιά της έκανε η Τζένιφερ Άνιστον και όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ ήταν εκεί.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο ιστορικό κλαμπ του Λος Άντζελες Sunset Tower και το «παρών» έδωσαν καλοί φίλοι και νυν και πρώην συνεργάτες ακόμα.

Εκεί ήταν η Έλεν Ντετζένερις, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν, η Ρις Γουίδερσπουν, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κέιτ Χάντσον και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήταν ο πρώην της Μπραντ Πιτ που ήταν εκεί για να της πει από κοντά τα «Χρόνια Πολλά», φουντώνοντας τις φήμες περί για επανασύνδεση.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε νωρίς στο κλαμπ μέσα σε μία ολόσωμη φόρμα που άφηνε ανοικτή την γυμνασμένη πλάτη της και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

Το πάρτι της Τζένιφερ Άνιστον τράβηξε την προσοχή των αμερικανικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία η διάσημη ηθοποιός το σκέφτηκε πάρα πολύ και ρώτησε την γνώμη των φίλων της για το αν θα τον καλούσε ή όχι. Και το σκέφτηκε πολύ λογικά γιατί μόνο η σημειολογία θα ξεσήκωνε πολλά δημοσιεύματα. Τελικά αποφάσισε να παραβλέψει τον κιτρινισμό και να τον καλέσει.

 

Άλλωστε, οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις τα τελευταία 5-6 χρόνια κι έχουν κι αρκετούς κοινούς φίλους, όπως τον Κλούνεϊ. Ο Μπραντ Πιτ πήγε στο πάρτι γύρω στις 8 το βράδυ και έκατσε μέχρι τις 11:30. Ορισμένοι από τους παρίσταντες ανέφεραν ότι η Τζένιφερ Άνιστον πέρασε λίγο χρόνο μιλώντας μαζί του, αλλά σίγουρα όχι παραπάνω απ’ αυτό που έκανε για κάθε της καλεσμένο. Την περισσότερη ώρα πάντως βρισκόταν με τις κολλητές της φίλες.