X

Κατέληξε ηλικιωμένη μετά τη φρίκη που βίωσε στα χέρια ληστών

Τη φίμωσαν και τη χτύπησαν στο κεφάλι όταν, προσπαθώντας να αμυνθεί, δάγκωσε έναν από τους διαρρήκτες.

Ant1news

Μία 89χρονη από την Ζήρο της Σητείας έχασε τη μάχη για τη ζωή αφού έγινε στόχος των τριών ληστών τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Οι διαρρήκτες την λήστεψαν, την φίμωσαν και την χτύπησαν στο κεφάλι με σκοπό  να της αποσπάσουν γύρω στις 6.000 ευρώ που έκρυβε στο σπίτι της.

Εκείνη όπως αναφέρει το neakriti.gr προσπάθησε να αντισταθεί, δαγκώνοντας μάλιστα τον έναν εξ αυτών τη στιγμή που εκείνος τη φίμωνε με μια κουβέρτα για να μη φωνάξει σε βοήθεια.

Το δάγκωμα στο δάχτυλο του ενός δράστη ήταν και η αιτία που εκείνος εκνευρισμένος τη χτύπησε στο κεφάλι πριν απομακρυνθεί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η άτυχη ηλικιωμένη χτυπήθηκε και ληστεύτηκε στις 11:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από τρεις άγνωστους άντρες, όπως η ίδια είπε στους συγγενείς της.

Πριν της πάρουν τις οικονομίες της πάλεψε μαζί τους και κατάφερε να δαγκώσει τον έναν από τους τρεις στο δάχτυλο, τη στιγμή που εκείνος τη φίμωνε με μια κουβέρτα για να μη φωνάξει σε βοήθεια. Το δάγκωμα στο δάχτυλο του ενός δράστη ήταν και η αιτία που εκείνος εκνευρισμένος τη χτύπησε στο κεφάλι πριν απομακρυνθεί.

Η 89χρονη, η οποία έχασε τον άντρα της πριν από μερικούς μήνες και ζούσε μόνη της στην είσοδο του χωριού, όπου διατηρούσε το βενζινάδικό της, κατάφερε μετά από αρκετή ώρα να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια κάποιο συγγενικό της πρόσωπο.

Οι συγγενείς της έτρεξαν στο σπίτι της μετά το τηλεφώνημά της και τη βρήκαν χτυπημένη και σοκαρισμένη να τους περιγράφει την περιπέτειά της.

Προχθές Κυριακή το βράδυ, καθώς δεν αισθανόταν καλά, η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου κατέληξε μετά από μερικές ώρες, πιθανότατα από εγκεφαλική αιμορραγία.

Αναζητούνται οι τρεις δράστες

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία, έχοντας αρπάξει γύρω στις 6.000 ευρώ από την άτυχη γυναίκα και έχοντας προκαλέσει τον θάνατό της.

Οι κινήσεις τους δείχνουν ότι γνώριζαν τα πάντα για το θύμα τους. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.