X

“Πυρά” της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό

Δηκτικό το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για τα πρώην στελέχη του. «Βολές» του Πάνου Καμμένου για «βουλευτές-leasing».

Ant1news

Το αίτημά της για άμεση προσφυγή στις κάλπες επαναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία, σε σχόλιο της για τον μίνι ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο στις εφημερίδες. Η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ, προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει», τονίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας «ας ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία».

ΚΙΝΑΛ: γνωστοί κυνηγοί καρέκλας οι εξαγορασθέντες υφυπουργοί

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται «η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας  πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει».

Αναφερόμενο στην υπουργοποίηση των κ. Μωραϊτη και Τόλκα, το ΚΙΝΑΛ αναφέρει «όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, το ΚΚΕ αναφέρει ότι «το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο γρήγορα πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι, που βλέπουν την νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ».

«Να που τελικά υπάρχει ρεύμα υπέρ του κ. Τσίπρα. Όχι μέσα στην κοινωνία, αλλά εντός του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ», σχολίασε η Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη.

 


Δηκτικό σχόλιο Καμμένου για "βουλευτές-leasing"

Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η ανακοίνωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για τον μίνι-ανασχηματισμό, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος «ξαναχτύπησε» μέσω Twitter με ένα δηκτικό σχόλιο. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων προσώπων που μπαίνουν στην κυβέρνηση, ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο Ζόραν Ζάεφ με τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής…….».