X

ΕΔΟΕΑΠ: μικρή παράταση για την επικαιροποίηση στοιχείων των ασφαλισμένων

Έκκληση της Διοίκησης του Οργανισμού προς τα μέλη του να σπεύσουν να ολοκληρώσουν ηλεκτρονικά την διαδικασία.

Ant1news

Να σπεύσουν να ελέγξουν και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους καλεί τους ασφαλισμένους του ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ).

Πρόκειται για διαδικασία που γίνεται ηλεκτρονικά στο edoeap.gr, στην ενότητα «Επικαιροποίηση Στοιχείων Ασφαλισμένου» και μέσω των κωδικών τού Τaxisnet, προκειμένου να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια.

Η επικαιροποίηση, που είναι αναγκαία για την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης και άρα την ύπαρξη του Οργανισμού, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι εως το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν συμμετάσχει 10.583 ασφαλισμένοι, σε σύνολο 17.500, με την Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ να καλεί τους υπόλοιπους ασφαλισμένους να σπεύσουν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού, "ο ΕΔΟΕΑΠ για να εξυπηρετήσει τις συζύγους-άμεσα μέλη, που δε διαθέτουν προσωπικό κλειδάριθμο για το taxisnet, αποφάσισε να τις διευκολύνει με την αποστολή εκ μέρους τους του πρώτου έτους υπαγωγής τους σε φορέα επικουρικής ασφάλισης στο email  info@edoeap.gr, ώστε η επικαιροποίηση να γίνεται απευθείας από τις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ".