X

Ξεχωριστοί καλεσμένοι στο “The 2Night Show” της Τετάρτης (εικόνες)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται ενδιαφέροντες προσκεκλημένους, με τους οποίους συζητά για όσα συμβαίνουν στην ζωή τους και στην ζωή μας.

Ant1news

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ο Γρηγόρης καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Κώστα Λαχανά, τον ιδρυτή του θεραπευτικού κέντρου απεξάρτησης, «Αυτογνωσία», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εξηγεί τι τον οδήγησε να ιδρύσει - από κοινού με τη σύζυγό του Εύα  - το συγκεκριμένο κέντρο που προσφέρει  βοήθεια και υποστήριξη σε εξαρτημένα άτομα. 

Μαζί του στο πλατό έρχεται και ο πατήρ Χρήστος Μήτσιος, ευρύτερα γνωστός ως «παπά-ΠΑΟΚ», ο οποίος συνεργάζεται με την «Αυτογνωσία» προσφέροντας πλούσιο κοινωνικό έργο.

Μιλάει για τον θάνατο που τον συγκλόνισε σε νεαρή ηλικία και τον οδήγησε στον δρόμο του Θεού.

 

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει για την μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος των γονέων της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της.

 

 

 

Στο «The 2Night Show» έρχεται και ο Γιώργος Αγγελάκης, ο οποίος συγκίνησε με την ιστορία του, μέσα από τη συμμετοχή του «Μaster Chef 3».

Μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μαγειρική, μετά  το πρόβλημα υγείας και το χαμό της πολυαγαπημένης του συζύγου.

 

 

 

#The2NightShow

Όλα τα επεισόδια μπορείτε να τα απολαμβάνετε στον σύνδεσμο (link): https://www.antenna.gr/the2nightshow

  • Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
  • Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
  • Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας
  • Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης
  • Μουσική: Prestige The Band και Croque Madame