X

“Κάτι ψήνεται”: Γνωρίστε τους… σεφ της εβδομάδας (εικόνες)

Αυτήν την εβδομάδα ο ΑΝΤ1 στρώνει τραπέζι στην Θεσσαλονίκη. Ποιοι θα είναι οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων.

Ant1news

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1

Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη! Εκεί, πέντε νέοι παίκτες μας περιμένουν για να μαγειρέψουν και να κερδίζουν 2.000 ευρώ!

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες θα μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι θα βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίσει 2.000 ευρώ!

Οι κανόνες

Κάθε οικοδεσπότης μας ανοίγει το σπίτι του και περιγράφει πού θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του. Πρέπει να ετοιμάσει menu με τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο). Πρώτα όμως πρέπει να πάει σούπερ-μάρκετ. Θα έχει στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει να μαγειρεύει ενώ ταυτόχρονα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το menu αλλά και να εξηγούν πώς φαντάζονται ότι θα κυλήσει η βραδιά. Πριν υποδεχθεί τους καλεσμένους του, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να έχει ετοιμάσει το τραπέζι. Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι και το παιχνίδι κορυφώνεται! Οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε. Στη συνέχεια, καλούνται να βαθμολογήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις του οικοδεσπότη τους. Ο ίδιος από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι παίκτες. Ο οικοδεσπότης της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας θα ανακοινώνει και τον νικητή, βάσει βαθμολογίας.

Ποιοι θα είναι οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.000 ευρώ!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Πωλίνα, 39 ετών

Η Πωλίνα είναι καθηγήτρια μαθηματικών και μένει στην Θεσσαλονίκη, με τα τέσσερα  παιδία της  και τον σύζυγο της που είναι στρατιωτικός. Έμαθε να μαγειρεύει από πολύ μικρή αφού έλειπαν οι γονείς της από το σπίτι. Στην ηλικία των 7 ετών, η Πωλίνα ήξερε ήδη να φτιάχνει μόνη της μαρμελάδα βερίκοκο!  Με τέσσερα παιδία στο σπίτι και τη δουλειά της, ταυτόχρονα, δεν έχει πολύ χρόνο για τον εαυτό της, όποτε όμως τα καταφέρνει πηγαίνει για τρέξιμο και λάτιν χορούς. Θα την δούμε να κάνει jogging μαζί με την παρέα της.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 

Νίκος, 27 ετών 

Ο Νίκος είναι dj, αγαπάει τη μουσική και ασχολείται εδώ και τρία χρόνια επαγγελματικά με τη διοργάνωση events. Αν και είχε εισαχθεί στο τμήμα Γεωλογίας στη Θεσσαλονίκη ήθελε να σπουδάσει μαγειρική. Οι γονείς του ωστόσο δεν του επέτρεψαν και ο ίδιος επέλεξε να σπουδάσει σε ΙΕΚ μουσικής τεχνολογίας και ηχοληψίας. Συζεί με τη σύντροφό του η οποία δεν μαγειρεύει και έτσι ο κλήρος είτε πέφτει στον ίδιο είτε στην μητέρα του η οποία μένει δίπλα. 

 

 

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

Ηλιάνα, 27 ετών

Η Ηλιάνα είναι μια νέα γυναίκα που δεν της αρέσει να περνά απαρατήρητη. Είναι γεμάτη ενέργεια και όρεξη, της αρέσουν οι εκπλήξεις, οι φάρσες και γενικά οτιδήποτε την κάνει να ξεφεύγει από την ρουτίνα. Αγαπά το κολύμπι και τις μεταμφιέσεις. Έχει αδυναμία στους ήρωες της Ντίσνεϊ και ιδιαίτερα στους «κακούς» χαρακτήρες, στους οποίους αρέσκεται να μεταμφιέζεται χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στο θεατρικό μακιγιάζ. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχουν τα ταξίδια γιατί έχουν ακριβώς το αποτέλεσμα που επιζητά: Να ξεφεύγει από την καθημερινότητα.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου

Γιώργος, 43 ετών

Ο Γιώργος εργάζεται σε μία εταιρεία με φυτοφάρμακα. Με τη μαγειρική ασχολείται από τον καιρό που ήταν εργένης. Σήμερα, είναι εκείνος που ετοιμάζει το τραπέζι για τα δυο του παιδιά (10 και 6 ετών) καθώς η σύζυγός του επιστρέφει αργά από την εργασία της. Στον ελεύθερό του χρόνο πηγαίνει με φίλους στο βουνό και κάνει «επιβίωση» - συνήθεια που του έχει μείνει από τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις. Όταν θέλει να μείνει μόνος για να σκεφτεί, πηγαίνει στο βουνό ή τη θάλασσα. Λατρεύει τη φύση και ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, εκτός από το ψαροντούφεκο είναι και η κηπουρική.

 

 

Παρασκευή 1 Μαρτίου

Φανή, 39 ετών

Η Φανή είναι μαμά δύο αγοριών, 2,5 και 5,5 ετών. Καθημερινά καλείται να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της οικογένειάς της χωρίς βοήθεια. Επί 14 χρόνια εργαζόταν στο λογιστήριο μεγάλης εταιρείας, αλλά αποφάσισε να σταματήσει όταν έγινε μητέρα. Σε αυτή τη φάση της ζωής της δεν βγαίνει ιδιαίτερα έξω για να διασκεδάσει. Αραιά και που θα προτιμήσει να πάει σινεμά. Αγαπημένη της μουσική είναι η ροκ. Είναι θαυμάστρια των Queen και αν κερδίσει το έπαθλο, θα επισκεφθεί το Μοντρέ της Ελβετίας για να δει από κοντά το άγαλμα του Φρέντι Μέρκιουρι. Στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει στο γυμναστήριο της γειτονιάς της και κάνει Ζούμπα.

 

 

#KatiPsinetai

www.antenna.gr/katipsinetai

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει! Για δηλώσεις συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής: www.antenna.gr/katipsinetai/form

 

 

 

Συντελεστές:

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Σακελλαρίου

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής

Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη

Κείμενα: Νίκος Ζαχαριάδης

Σχολιασμός – Περιγραφή: Γιώργος Χατζηπαύλου