X

Πήρε τον δρόμο για την φυλακή ο ηλικιωμένος που ασελγούσε σε κοριτσάκια

Προφυλακίστηκε ο 82χρονος που θώπευε ανήλικα, δελεάζοντας τα με …σοκολάτες. Δεν έπεισε με τις εξηγήσεις του ανακριτή και εισαγγελέα.

Ant1news

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή 82χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, που δεν έχουν συμπληρώσει τα 10 έτη.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασέλγεια εις βάρος των κοριτσιών.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, μετά από καταγγελία της οικογένειας ενός από τα δύο κορίτσια,.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr ο ηλικιωμένος δελεάζοντας τα μικρά παιδιά με σοκολάτες τα έβαζε στην αυλή του σπιτιού του και τα θώπευε σε όλο τους το σώμα. Το ένα από τα δύο κοριτσάκια, φοβισμένο, μίλησε σε συγγενικά του πρόσωπα για τα περίεργα χάδια του ηλικιωμένου και εκείνοι με την σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για δύο κοριτσάκια ηλικίας 7 και 8 ετών αντίστοιχα ενώ ο ηλικιωμένος είναι 80 ετών. Ο ίδιος έχει εγγόνια και δισέγγονα, ενώ έχει και συγγενική σχέση με το ένα από τα δύο κοριτσάκια.