X

Αίτημα Πολάκη να παραστεί στο επόμενο Δ.Σ. της Τράπεζας της Ελλάδας

Τι αναφέρει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στην επιστολή που έστειλε στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΤτΕ.

Ant1news

Να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τράπεζας της Ελλάδας ζητά ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στην “κόντρα” του με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

«Σήμερα το πρωί παραδόθηκε η παρακάτω επιστολή στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδας (κοινοποίηση και στο διοικητή της). Θα είχε παραδοθεί από τη Δευτέρα το πρωί αλλά δυστυχώς συνέβη η τρομερή θεομηνία στην Κρήτη», έγραψε στο Facebook.

Στην επιστολή αυτή ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι, όπως επεσήμανε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γ. Στουρνάρα, ορθώς η ΤτΕ προχώρησε σε έλεγχο του δανείου του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη το ίδιο πρέπει να κάνει και για άλλα δάνεια πολιτικών και επιχειρήσεων τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχουν καταγγελθεί δημοσίως ότι δεν εξυπηρετούνται.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, και για να μην υπάρχουν υποψίες μεροληψίας εις βάρος της ΤτΕ καλεί την Τράπεζα να ελέγξει τα εν λόγω δάνεια και ότι θέλει να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤτΕ προκειμένου να ενημερώσει το ΔΣ για συγκεκριμένα δάνεια που δεν πληρούν τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Δείτε την επιστολή του Παύλου Πολάκη: