X

“Μην ψαρώνεις”: τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)

Σπαρταριστές καταστάσεις στην ψαραγορά και ερωτικοί καημοί στο σπίτι. Ραντεβού απόψε, στις 21:45, στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις», γίνεται αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια όλο και περισσότερων τηλεθεατών, οι οποίοι είναι πιστοί με το ραντεβού μπροστά από τις οθόνες τους, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ, στις 21:45.

Από αυτήν την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, αμέσως μετά το «Μην ψαρώνεις», θα προβάλλεται η νέα ξένη σειρά δράσης του ΑΝΤ1, «Shooter».

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου: Επεισόδιο 08

Η Στέλλα ξυπνάει χαράματα τη Σάντυ και την πάει στο λιμάνι να διαλέξουν ψάρια συνεχίζοντας τα καψώνια για να την κάνουν να φύγει από την Αγορά.

 

Η Σάντυ δείχνει να μη «μασάει». Όταν μάλιστα αρχίζει να πουλάει μαζί με τον Μανώλη ψάρια, δείχνουν ότι είναι ένα μοναδικά ταιριαστό ντουέτο. Αυτό κάνει τη Στέλλα να αλλάξει τακτική και να προσεγγίσει τη Σάντυ πιο φιλικά. Έτσι αποφασίζει να της κάνει ένα δώρο που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες…

Ο Κάρολος και ο Λεωνίδας θα καταλάβουν ότι είναι ερωτευμένοι με την Έρρικα και την Τάνια αντίστοιχα. Θα υπάρξει, όμως, ανταπόκριση ή θα φάνε και οι δύο μια μεγαλοπρεπή απόρριψη από τις πρώην πλούσιες γειτόνισσές τους;