X

Θρήνος για τον άτυχο πυρονόμο

Σήμερα θα κηδευθεί ο Δημήτρης Τσαλής, που πέθανε εν ώρα καθήκοντος.

Ant1news

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή.

Ο 45χρονος πυρονόμος  έχασε  τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, την Παρασκευή, σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο που βρίσκεται σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, μετά το ανάχωμα του Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Την θλίψη τους εξέφρασαν ο Πρωθυπουργός, η Υπουργός και η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από το θάνατο του Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου του Ανδρέα. Ο Πυρονόμος τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 1 Μαρτίου, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1974 στη Ροδόπολη Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2001 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 2 Μαρτίου ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πολίχνη (Μετέωρα) Θεσσαλονίκης».