X

Ο Keith Flint των Prodigy έβαλε τέλος στην ζωή του

Τι αναφέρεται στο προφίλ του συγκροτήματος στα social media, για τον θάνατο που έχει προκαλέσει σοκ σε εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ant1news

Ο Keith Flint, frontman του θρυλικού συγκροτήματος Prodigy, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, με τον επίσημο λογαριασμο των Prodigy στο Instagram να αναφέρει ότι ο Flint αυτοκτόνησε.

Ο frontman της μπάντας που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990 κι έγινε γνωστή παγκοσμίως με το “Firestarter” βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αγγλία.

Ο Flint έμενε στο Έσεξ και τον βρήκαν αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας, μετά από κλήση των γειτόνων για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

«Κληθήκαμε σχετικά με την κατάσταση ενός άνδρα,  περίπου στις 8:10 το πρωί της Δευτέρας. Πήγαμε και δυστυχώς βρήκαμε νεκρό τον 49χρονο στο σημείο. Ο θάνατός του δεν είναι ύποπτος και ετοιμάζουμε φάκελο για τον δικαστή», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

 

Μόλις είχε επιστρέψει από τουρ με το συγκρότημα από την Αυστραλία και η μπάντα ετοιμαζόταν για νέα περιοδεία στις ΗΠΑ τον Μάιο.

Ο Flint ήταν αρχικά χορευτής των Prodigy, που στη συνέχεια άρχισε να κάνει τα φωνητικά. Το “Firestarter” και το “Breathe”, τα οποία τραγούδησε ο ίδιος ανέβηκαν και τα δύο στο Νούμερο 1 του Παγκόσμιου Chart.

Αργότερα απέκτησε ομάδα μοτοσικλετιστών, την οποία και διαχειριζόταν, ενώ συνέχιζε τη συνεργασία του με το συγκρότημα.