X

Το αντίο των διάσημων στον Λουκ Πέρι, τον “Ντίλαν” του Μπέβερλι Χιλς (εικόνες)

Οι συμπρωταγωνιστές του, οι φίλοι του ή απλά οι συνάδελφοί του, αποχαιρετούν τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας σοκ.

Ant1news

Κατακλύζονται τα social media από τις εικόνες του Λουκ Πέρι, που έφυγε χθες από τη ζωή, προκαλώντας σοκ στους συναδέλφους του, αλλά και σε εκατομμύρια κόσμου που παγκοσμίως «μεγάλωσε» με την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210».

Ο Λουκ Πέρι που έγινε αγαπητός ως «Ντίλαν ΜακΚέι», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών, μετά από οξύ εγκεφαλικό περιστατικό που είχε την περασμένη Τετάρτη.

Από τη μέρα εκείνη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του να είναι ελάχιστες. Σύμφωνα, πάντως, με τον εκπρόσωπό του, ο Πέρι έφυγε από τη ζωή έχοντας στο πλευρό του τα δυο του παιδιά, την πρώην σύζυγό του και την αρραβωνιαστικιά του, η ύπαρξη της οποίας ήταν άγνωστη για τα διεθνή ΜΜΕ.

Από την ώρα της ανακοίνωσης του θανάτου του «Ντίλαν» είναι από τα κύρια θέματα στα Διεθνή Μέσα, ενώ κυριαρχεί και στα social media.

Μεταξύ των αναρτήσεων βρίσκονται και δεκάδες συναδέλφων του, άλλες αυτών που έχουν συνεργαστεί μαζί του κι άλλες όσων απλώς τον είχαν γνωρίσει ή και ήταν φίλοι μαζί του.

 

Ο «Στιβ», Ιαν Ζίρινγκ και η Άντρεα βρίσκονται μεταξύ των «φίλων» του από το Μπέβερλι Χιλς που του είπαν «αντίο» μέσω social media, ενώ πλήθος ηθοποιών, μεταξύ των οποίων η Κάθριν Ζέτα Τζόονς και ο Τσάρλι Σιν τον τίμησαν με αναρτήσεις τους. Το ίδιο έκαναν άλλωστε και οι συνεργάτες του στην τελευταία τηλεοπτική δουλειά του, το «Riverdale».