X

Η παρέα του “Beverly Hills 90210” αποχαιρετά τον “Ντίλαν” (εικόνες)

Συγκινούν τα μηνύματα των συμπρωταγωνιστών του Λουκ Πέρι στη σειρά που τους καθιέρωσε. Η ξεχωριστή δήλωση της «Μπρέντα».

Ant1news

Συντετριμμένη είναι η Σάνον Ντόχερτι από τον αιφνίδιο θάνατο του Λουκ Πέρι, φίλου και συναδέλφου της στο «Beverly Hills 90210».

«Είμαι σοκαρισμένη. Στεναχωρημένη. Διαλυμένη από το χαμό του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις με τον Λουκ, να με κάνει να γελάω και είναι για πάντα αποτυπωμένες στο μυαλό μου», δήλωσε η «Μπρέντα» στο περιοδικό PEOPLE.

Η Ντόχερτι υποδύθηκε την Μπρέντα Γουόλς, που ήταν αρχικά ζευγάρι με τον Ντίλαν Μακέι, τον οποίο ερμήνευσε ο Λουκ Πέρι από το 1990 μέχρι το 1995 και ξανά από το 1998 μέχρι το 2000.

Παρά το ότι οι δύο ηθοποιοί δεν κράτησαν επαφή μετά το τέλος της τηλεοπτικής τους συνεργασίας, όταν η Ντόχερτι αρρώστησε με καρκίνο το 2015, επανανώθηκαν.

«Ο Λουκ ήταν έξυπνος, ήσυχος, ταπεινός και περίπλοκος άνδρας με καρδιά από χρυσάφι και αστείρευτη τιμιότητα και αγάπη. Ήταν ο Λουκ που με προσέγγισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου με τον καρκίνο και το ‘πιάσαμε’ από εκεί που το είχαμε αφήσει. Αν και παλιά η σχέση μας ήταν σοφότερη και παρέμεινε σταθερή», συμπλήρωσε η Ντόχερτι, που είπε πως αν και κανένας από τους δύο δε θα συμμετάσχει στο νέο κύκλο της σειράς που επανέρχεται το καλοκαίρι στις μικρές οθόνες, ήλπιζαν και οι δύο ότι θα έκαναν μαζί μια δουλειά, «κάτι ξεχωριστό και με νόημα για το κοινό».

 

«Είναι ένα ξεχωριστό είδος αγάπης αυτό που βιώσαμε κατά την εμπειρία μας όταν κάναμε το 90210 και φυσικά στη ζωή συνολικότερα. Ο Λουκ κι εγώ δουλεύαμε τις δικές μας ιδέες. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο», δηλώνει η «Μπρέντα» που αναπολεί πώς εκείνος μιλούσε συνέχεια για τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του Μίνι Σαρπ, τον 21χρονο Τζακ και την 18χρονη Σόφι.

O Λουκ Πέρι με την κόρη του, Σόφι

 

«Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Καμάρωνε και ήταν περήφανος γι’αυτά. Μου έδειχνε βίντεό τους πάρα πολύ συχνά. ΄Ήταν η καρδιά του και γι’αυτόν το μεγαλύτερο επίτευγμά του», τονίζει η ίδια.

Λίγες εβδομάδες πριν το θάνατό του, οι δύο φίλοι είχαν συναντηθεί για φαγητό, σε εστιατόριο όπου επιτρέπονται τα σκυλιά, ώστε να έχει μαζί του την αγαπημένη του Πένυ.

«Μπήκα μέσα και ήταν εκεί, χαμογελαστός με τον σκύλο του την Πένυ, χαρούμενος όσο δεν πάει άλλο», αναπολεί η Ντόχερτι, καταλήγοντας:

«Δε θα ξεχάσω ποτέ και θα μου λείπε πάντα ο Λουκ να με κοιτάζει με αυτό το χαμόγελο και να μου λέει… Σαν…».

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Σήμαινε τόσα πολλά σε μένα. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Μοιράζομαι τη βαθιά μου θλίψη με όλη του την οικογένεια και όσους τον αγαπούσαν. Είναι τεράστια η απώλεια», δήλωσε στο PEOPLE η Τζένι Γκαρθ, η Κέλι του Μπέβερλι Χιλς.

Ο Ιάν Ζίρινγκ, Στιβ του «90210» ήταν από τους πρώτους που τον αποχαιρέτισε με μια ανάρτησή του στο twitter, όπου μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία έγραψε:

«Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα υπέροχα μοιραστήκαμε τα τελευταία 30 χρόνια. Ας είναι το ταξίδι σου εμπλουτισμένο από την εξαιρετική ψυχή σου, όπως έκανες όταν ήσουν εδώ, για όσους άφησες πίσω σου», έγραψε ο Στιβ, κατά κόσμον Ίαν Ζίρινγκ.

 

Η Ντόνα, Τόρι Σπέλινγκ, σε ανακοίνωση που έστειλε στο ίδιο περιοδικό δήλωσε «σοκαρισμένη και καταρρακωμένη». « Είμαι ξαφνιασμένη για τα παιδιά του, που τα λάτρευε. Ήταν τόσο περήφανος γι’αυτά. Ο Λουκ ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς και ταπεινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ και είμαι ευγνώμων για τα χρόνια της φιλίας μας. Ήταν πραγματικά οικογένεια για μένα, προστάτης και αδελφός. Λυπάμαι για την απώλεια που όλοι βιώνουμε».

Η «Άντρεα» έγραψε στο Instagram ότι είναι «τόσο στεναχωρημένη που έχασε τα λόγια της».

«Είσαι φίλος μου και ισχυρή ψυχή που άφησες το σημάδι σου. Η αγάπη και οι προσευχές μου σε όσους τον αγαπούν».

 

Η Christine Elise McCarthy που υποδύθηκε την Έμιλυ στο Μπέβερλι, έκανε λόγο για έναν «αληθινό τζέντλεμαν» που θα λείψει σε όσους τον γνώρισαν αλλά και στα εκατομμύρια θαυμαστών που τον αγάπησαν.

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λουκ Πέρι, ο 52χρονος «πέθανε περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, την αρραβωνιαστικιά του, Γουέντι Μάντισον, την πρώην σύζυγό του Μίνι Σαρπ, τη μητέρα και τον πατριό του, τον αδελφό του, Τομ, την αδελφή του και άλλους στενούς συγγενείς και φίλους του».

Η οικογένειά του ζήτησε αντί για λουλούδια να γίνουν δωρεές σε σύλλογο καρκινοπαθών και σε νοσοκομείο Παίδων.