X

Ο Πολάκης, η “μυστική” πτήση από την Βενεζουέλα και ο… Ζεράρ ντε Βιλιέ

«Να δείτε πως κυβερνά η Αριστερά γιατί είχατε μάθει στις μπάζες», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ant1news

 

Με το δικό του ύφος σχολίασε ο Παύλος Πολάκης την υπόθεση με το κρατικό αεροπλάνο της Βενεζουέλας που έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, παρομοιάζοντας τους βουλευτές της αντιπολίτευσης με γνωστό συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων.  

«Έχετε καταντήσει Ζεράρ ντε Βιλιέ τελευταία. Να δείτε πως κυβερνά η Αριστερά γιατί είχατε μάθει στις μπάζες. Να φύγουμε λίγο από τον Μαδούρο και τα αεροπλάνα. Έχετε κάνει πολιτική τα ρεπορτάζ που μίλαγαν για ομηρία Τσίπρα στις Μαλδίβες», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στη Βουλή.  

Αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, λέγοντας ότι επί ΝΔ παράγγελνε τεστ με 80 ευρώ την ίδια ώρα που η Πολωνία τα αγόραζε με 11 ευρώ. «Μετά κατεβήκατε στα 60 ευρώ για να το ρίξετε το 2014 στα 8 ευρώ. Αυτή η υπόθεση είναι μια από τις δεκάδες που ξόδεψε η χώρα και συγκροτούν τα 85 δις ευρώ στην υγεία», υποστήριξε για να συμπληρώσει πως η σημερινή κυβέρνηση έκανε νέο διαγωνισμό και έριξε την τιμή στα 5,45 ευρώ. «Έγινε προσφυγή και μια εισηγήτρια βρήκε νομικά προβλήματα. Εμείς όμως δεν κάνουμε επέκταση διαγωνισμού. Βάλαμε τις εταιρίες να δώσουν 25% έκπτωση και η τιμή πέφτει και πάλι στα περίπου 5 ευρώ. Ετσι κυβερνά η Αριστερά», κατέληξε ο κ. Πολάκης.