X

Ξεχειλίζει η οργή των πυρόπληκτων στο Μάτι

Οργισμένες αντιδράσεις για τις διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος. Ο “Γολγοθάς” των κατοίκων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το... τέρας της γραφειοκρατίας.

Ant1news

Δικαίωση ζητούν οι πυρόπληκτοι της Ανατολικής Αττικής, των οποίων η οργή ξεχειλίζει για τις διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος.

Την ώρα που προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, έρχονται αντιμέτωποι και με το… τέρας της γραφειοκρατίας. Όπως λένε, σε μεγάλο ποσοστό τα αιτήματά τους έχουν νομοθετηθεί, αλλά τα εκτελεστικά όργανα (όπως οι εφορίες) δεν έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση των σχετικών αδειών.

Δεν λείπουν, επίσης, οι καταγγελίες για πλιάτσικο στις πυρόπληκτες περιοχές, όπου επιτήδειοι “μπουκάρουν” σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και αρπάζουν ό,τι βρίσκουν.

Την ίδια ώρα, “καίει” την Πυροσβεστική το πόρισμα για την τραγωδία στο Μάτι. Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής αρνήθηκε να μεταβεί στο σημείο για να συντονίσει το έργο της κατάσβεσης ωστόσο, όπως αποκάλυψε η “Real News”, παρέμεινε στη θέση του.