X

Αεροπορική εταιρεία φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένας 10χρονος! (βίντεο)

Έστειλε μάλιστα σχετική επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Qantas και, προς έκπληξή του, έλαβε απάντηση.

Ant1news

Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία του δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν. Όμως, ο 10χρονος Alex Jacquot από την Αυστραλία έχει κατασταλάξει: θέλει να δημιουργήσει τη δική του… αεροπορική εταιρεία!

Έχει πάρει τόσο σοβαρά το θέμα, που ξεκίνησε επαφές για να οργανωθεί κατάλληλα. Ο 10χρονος έστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Qantas, προκειμένου να ζητήσει συμβουλές, εκφράζοντας την επιθυμία να τον γνωρίσει από κοντά και να συζητήσουν για το φιλόδοξο εγχείρημά του.

Ως επικεφαλής της μελλοντικής εταιρείας “Oceania Express”, ο Alex Jacquot έστειλε επιστολή στον CEO του αυστραλιανού αερομεταφορέα Qantas, Alan Joyce, υπογραμμίζοντας «παρακαλώ, να με πάρετε στα σοβαρά».

Προς έκπληξή του, ο 10χρονος δεν άργησε να πάρει απάντηση από τον ισχυρό άνδρα της Qantas, ο οποίος προσκάλεσε το αγόρι στην έδρα της εταιρείας του.

«Δεν συνηθίζουμε να δίνουμε συμβουλές σε ανταγωνιστές», του έγραψε με χιούμορ, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα γίνει μία εξαίρεση.

Το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ενώ πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων.