X

Αθώο το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ

Ανατροπή στην δίκη. Αθωώθηκε το νεαρό μοντέλο από την Μυτιλήνη που είχε συλληφθεί με  2,5 κιλά κοκαΐνης.

Ant1news

Αθώα κρίθηκε η Ειρήνη από την Μυτιλήνη, το νεαρό μοντέλο που κατηγορήθηκε για υπόθεση διακίνησης 2,5 κιλών κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωση της 21χρονης από τη Μυτιλήνη ήταν ομόφωνη.

Η 21χρονη, που κρατείτο στην Κίνα τους τελευταίους 17 μήνες, θα επιστρέψει τώρα στη χώρα της και την οικογένειά της.

Στην απολογία της πριν από λίγες ημέρες το νεαρό μοντέλο είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών που εντόπισαν οι αρχές του Χονγκ - Κονγκ στο σάκο της.

Κεχαγιόχλου: πρώτη φορά στην καριέρα μου αισθάνομαι ευτυχής που διαψεύστηκα

Την ικανοποίησή του για την αθώωση της 21χρονης Ειρήνης εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόχλου, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την έκβαση της δίκης λόγω της αυστηρότατης κινεζικής νομοθεσίας.

«Εκφράζω την χαρά και θα έλεγα την συγκίνηση μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισης της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συνάδελφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους... Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα...», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.