X

Μεγαλοοικονόμου: μπορεί να τα πάρω στο κρανίο και να τα μπουμπουνίσω όλα

Εξοργισμένη μετά την κόντρα της με την Καββαδία, φέρεται να είναι η Μεγαλοοικονόμου. Ποιο άρθρο της Συνταγματικής Αναθεώρησης κινδυνεύει να μην περάσει.

Ant1news

Να ...τινάξει την ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση στον αέρα φέρεται να απειλεί η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μετά την φραστική επίθεση που δέχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Αννέτα Καββαδία.

Στο καφενείο της Βουλής, σύμφωνα με αυτήκοες μάρτυρες, έλεγε σε πηγαδάκι με συναδέλφους της βουλευτές, πως κανείς δεν την στηρίζει και πως μπορεί να τα πάρει στο κρανίο σήμερα και να μπουμπουνίσει στο ψηφοδέλτιο ό,τι να ΄ναι.

Οι συνάδελφοι της επιχείρησαν να την ηρεμήσουν και να της αλλάξουν γνώμη με άγνωστο προς το παρόν αποτέλεσμα.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είναι αντίθετη με την αναθεώρηση του άρθρου 3 για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας και μετά και την επιμονή της Νίνας Κασιμάτη να καταψηφίσει, η διάταξη που «πέρασε» οριακά στην πρώτη ψηφοφορία του Φεβρουαρίου κινδυνεύει…

Η κυρία Καββαδία, σε ανάρτηση της στο Twitter κι αναφερόμενη στο χθεσινό θερμό επεισόδιο με την κυρία Μεγαλοοικονόμου, αναφέρει, «Αν κάτι, πάντως, χαίρομαι είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας... Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε!».

 

Από την άλλη πλευρά ο γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, προσπάθησε να υποβαθμίσει το χθεσινό επεισόδιο, τονίζοντας σε ανάρτηση του ότι, «Τα δημοσιεύματα ότι στη Κοινοβουλευτική Ομάδα έγινε χαμός και επικρατεί αναστάτωση, έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα, όση σχέση έχουν οι αντίστοιχες αναλύσεις που παρουσιάζουν το εσωτερικό της ΝΔ με γαλήνια λίμνη που όλοι συμφωνούν με όλους και εμπιστεύονται τον αρχηγό τους».