X

“Η Επιστροφή”: μυστικά, απειλές και μια …δολοφονική επίθεση που προκαλεί σοκ (εικόνες)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα, στην αγαπημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Ant1news

Συμπεριφορές που προκαλούν ερωτήματα και προβληματισμό, απειλητικά μηνύματα που σκορπίζουν τρόμο και μια δολοφονική επίθεση προκαλούν αναστάτωση στους ήρωες της καθημερινής σειράς, «Η Επιστροφή», η οποία προβάλλεται καθημερινά, αμέσως μετά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Πάρτε μια γεύση από τα επεισόδια της εβδομάδας…

Δευτέρα 18 Μαρτίου ~ Επεισόδιο: 99

Ο Πέτρος πείθει τον Ζαφειρίου να μην καταγγείλει τον Παύλο για την εισβολή στο σπίτι του. Η Έλενα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πατέρα της, αδυνατώντας να καταλάβει για ποιο λόγο βοήθησε τον Ορέστη. Και δεν είναι η μόνη, όλοι στην οικογένεια σοκαρισμένοι ζητάνε εξηγήσεις από τον Νικήτα, που περιέργως προτιμάει τη σιωπή και δεν υπερασπίζεται σθεναρά τον εαυτό του. Στο μεταξύ η συμπεριφορά της Μαργαρίτας στη Λίλα εξοργίζει τον Νίκο, ενώ η Βίκυ δίνει μια ευκαιρία στον Γιάνναρη να την πλησιάσει. Ο Ορέστης πολύ ικανοποιημένος που όλα τα βέλη στράφηκαν στον πρώην πεθερό του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει κάποιες κινήσεις τόσο προς την Έλενα όσο και προς τη Δανάη. Ο Ζερβός πιάνει τον Παύλο να «φυτεύει» κάμερα στο διαμέρισμά του, ωστόσο τον αφήνει να πιστεύει πως το παιχνίδι είναι στα χέρια του.

Τρίτη 19 Μαρτίου ~ Επεισόδιο: 100

Ο Ζερβός αχρηστεύει την κάμερα του Παύλου, περιμένοντας την ευκαιρία να τον ξεμπροστιάσει. Ο Νικήτας δίνει τη δική του εξήγηση για τις πράξεις του στον Πέτρο, αλλά εκείνος δεν μένει ικανοποιημένος απ’ όσα ακούει. Όπως ακριβώς και ο Νίκος που είναι τρομερά απογοητευμένος από τον παππού του και ταυτόχρονα σε απόλυτη ρήξη με τον αδερφό του. Η Βίκυ καταφέρνει να βρει τον Λευτέρη αλλά η πολύωρη απουσία του ενισχύει τις υποψίες της σχετικά με την εμπλοκή του στο έγκλημα του γάμου. Η Ευγενία μοιράζεται με το Γιάνναρη τις ανησυχίες της για την Άννα κι εκείνος την πιέζει να του φέρει περισσότερες πληροφορίες. Η Έλενα συντετριμμένη ακόμα από τη στάση του πατέρα της, δέχεται ένα φρικιαστικό απειλητικό μήνυμα μέσα στο μαγαζί της! Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του Ζερβού για να ελέγξει την κάμερα μόνο που θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

 

 

 

Τετάρτη 20 Μαρτίου ~ Επεισόδιο: 101

Ο Ζερβός βγάζει την οργή του στον Παύλο για την παγίδα που πήγε να του στήσει και του κάνει ξεκάθαρο πως η όποια καλή σχέση τους είναι πλέον παρελθόν. Θα προειδοποιήσει τον Ορέστη για το σχέδιο του Πέτρου με τις κάμερες; Παράλληλα όλοι είναι αναστατωμένοι με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε η Έλενα, αλλά και με τον έντονο καβγά ανάμεσα στον Χάρη και στον Νίκο. Η Αθηνά και ο Ορέστης αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον καβγά προς όφελος τους ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ο Γιάνναρης συνεχίζει μέσω της ψυχολόγου, να ερευνά, αν η Άννα είναι η πιθανή δολοφόνος, η υγεία του Λευτέρη δείχνει να κλονίζεται, ενώ η Έλενα θα δεχτεί μια δεύτερη δολοφονική επίθεση. Θα σταθεί τυχερή και αυτήν την φορά;

Πέμπτη 21 Μαρτίου ~ Επεισόδιο: 102

Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο και μαζί την ψευδαίσθηση ότι ένα μέτωπο έκλεισε! Από την άλλη η Έλενα δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την επίθεση που δέχτηκε. Ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και η ισορροπία αρχίζει να χάνεται. Στο μεταξύ ο Παύλος προσπαθεί να ανακαλύψει με ποιον επικοινωνεί τόσο συχνά η Βίκυ ενώ ο Γιάνναρης συνεχίζει να ερευνά το κατά πόσο η Άννα θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στο γάμο. Ο Νίκος με τη Λίλα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανακαλύπτοντας ωστόσο ότι η συνέχεια δεν τους βγαίνει αβίαστα! Κι ενώ η έρευνα του Πέτρου φαίνεται να προχωράει ένα λάθος του, επιτρέπει στην Αθηνά να ανακαλύψει τις κάμερες παρακολούθησης! 

 

 

 

 

Παρασκευή 22 Μαρτίου ~ Επεισόδιο: 103

Η Αθηνά ειδοποιεί τον Ορέστη και τον Στέφανο για τις κρυφές κάμερες του Πέτρου, ενώ ο Πέτρος υποψιάζεται ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό που κρύβει στο λάπτοπ του. Παράλληλα η Έλενα αντιδρά στην απόφαση της Δανάης να συγκατοικήσει με τον Παύλο, ενώ η Βίκυ φέρνει κρυφά στο σπίτι της, τον Λευτέρη, προκειμένου ν’ αναρρώσει. Η ψυχική υγεία της Έλενας αρχίζει να κλονίζεται μετά απ’ τις επιθέσεις που δέχεται, ο Παύλος παραβιάζει το κρησφύγετο της Βίκυς και κάνει μια σημαντική ανακάλυψη, ενώ ο Πέτρος βρίσκει στις φωτογραφίες του γάμου, τον άνθρωπο- κλειδί που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας και την λύση του μυστηρίου…