X

Τραυματίας γιατρός από πτώση ασανσέρ στο Ιπποκράτειο… μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες! (βίντεο)

Τρόμος σε προσωπικό και επισκέπτες από την «κάθετη πτώση» του ανελκυστήρα από τον 4ο όροφο. Γιατί διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό ο τραυματίας.​

Ant1news

Από θαύμα, όπως λέει ο ίδιος, σώθηκε ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, ο οποίος είχε ατύχημα με ένα από τα ασανσέρ του θεραπευτηρίου.

Το ατύχημα συνέβη όταν πήγε να βγει από το ασανσέρ. Όπως λέει στον ΑΝΤ1, ο Χαράλαμπος Φασουλάκης, «πήγα να βγω από το ασανσέρ στο 4ο όροφο του Ιπποκράτειου. Είχα προφτάσει, είχα βγάλει το δεξί πόδι έξω, τον κορμό και το κεφάλι, με ανοιχτή τη πόρτα έπεσε ο θάλαμος κάτω και μου παρέσυρε το αριστερό  πόδι, το οποίο εγκλωβίστηκε βέβαια και ήρθε η Πυροσβεστική και το απεγκλώβισε».

Ο γιατρός μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και χειρουργήθηκε, καθώς στο Ιπποκράτειο δεν λειτουργεί Ορθοπεδική Κλινική. Όπως λέει, θα μπορούσαν να έχουν υπάρξει θύματα, εάν εκείνη την ώρα ήταν στο ασανσέρ ασθενείς ή συνοδοί τους.

«Θαύμα, θαύμα, αγγίζουν τα όρια του θαύματος, τα όρια του ανεξήγητου… πως δεν σκοτώθηκα, πως δεν μου έκοψε το πόδι και πως σταμάτησε η καμπίνα. Εκείνο το ασανσέρ έχει βγάλει πολλά προβλήματα, συντήρηση γίνεται βέβαια. Θερμή παράκληση είναι τουλάχιστον αυτό το ασανσέρ να αντικατασταθεί, δε μπορεί να είναι αιτία η οικονομική κρίση να σκοτώνονται άνθρωποι στα ασανσέρ», λέει στον ΑΝΤ1 ο κ. Φασουλάκης.

Πραγματογνώμονες, αφού κάνουν τεχνικό έλεγχο, αναμένεται να αποφανθούν για τα αίτια του ατυχήματος.