X

Μαχαίρωσε τον γιο του με κουζινομάχαιρο

Γιατί ο άνδρας βγήκε εκτός ελέγχου και επιτέθηκε στον γιο του. Τι δήλωσε μετά τη σύλληψή του.

Ant1news

Στη σύλληψη ενός 72χρονου προχώρησε η Αστυνομία στον Βόλο, ο οποίος μαχαίρωσε τον 46χρονο γιο του κατά τη διάρκεια οικογενειακού δείπνου.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας το οποίο όμως απ’ ό,τι φαίνεται είχε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι αστυνομικές αρχές το ενημερώθηκαν από το Νοσοκομείο και κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού την ώρα του βραδινού φαγητού.  Ο γιος φέρεται να φώναζε και να χτυπούσε δυνατά τα χέρια του στο τραπέζι για ένα θέμα που προφανώς η οικογένεια είχε έντονη διαφορά.

Η συμπεριφορά αυτή του 46χρονου φέρεται να έβγαλε εκτός ελέγχου τον ηλικιωμένο. Σε ανύποπτη χρονική στιγμή άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με μήκος λάμας 19 εκατοστών και χτύπησε τον γιο του στο χέρι στον δεξί του δείκτη.

Για τον ηλικιωμένο ωστόσο το επεισόδιο το οποίο υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσε να είχε λάβει απροσδόκητες διαστάσεις, φαίνεται να μην ήταν ιδιαίτερα σοβαρό.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο 72χρονος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ζητώντας 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ο ηλικιωμένος φέρεται να δήλωσε ότι «ήταν ένα μικρό επεισόδιο».

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση.