X

Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών στα στούντιο του ΑΝΤ1

Φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου βρέθηκαν στα στούντιο και παρατήρησαν από κοντά τι γίνεται «πίσω από τις κάμερες».

Ant1news

Οι σπουδαστές του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είχαν τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν τα στούντιο ΚΑΠΑ του ΑΝΤ1, την Πέμπτη 21 Μαρτίου.

Οι φοιτητές βρέθηκαν σε έναν πραγματικό χώρο εργασίας, όπως αυτόν που θα συναντήσουν σε μερικά χρόνια και οι ίδιοι, όταν μπουν στην αγορά εργασίας. Γέμισαν με εικόνες και πληροφορίες, καθώς περιηγήθηκαν  στα στούντιο των εκπομπών: «Καλημέρα Ελλάδα», «Το Πρωινό» και «ΡΟUK ZOUK».

Φυσικά ξεναγήθηκαν και στο στούντιο των ειδήσεων. Συνομίλησαν με τους Διευθυντές Σύνταξης, οι οποίοι εξήγησαν αναλυτικά τη διαδικασία παραγωγής του δελτίου ειδήσεων και έλυσαν απορίες των σπουδαστών για θέματα που αφορούν την εργασία στον χώρο των media. Οι ίδιοι βρέθηκαν πίσω από τις κάμερες και είδαν από κοντά πως βγαίνει μια εκπομπή στον «αέρα».

Τέτοιες εκπαιδευτικές επισκέψεις λαμβάνουν χώρα συχνά στα στούντιο του ΑΝΤ1, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από σχολεία και σπουδαστές να δουν το πως λειτουργεί ο σταθμός που έχει ταυτιστεί με την έννοια της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.