X

Ισραήλ: ισοπεδώθηκε σπίτι από επίθεση με ρουκέτα (βίντεο)

Επτά τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο παιδάκια. Η ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ant1news

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, στο κεντρικό Ισραήλ, από την επίθεση με ρουκέτα, που εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η επίθεση εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, στο Μισμερέτ, μια αγροτική κωμόπολη βόρεια του Τελ Αβίβ.

Ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες και επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επτά ένοικοι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έθεσαν σε λειτουργία τις σειρήνες συναγερμού για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή και ανακοίνωσαν πως μια ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Γάζα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την παλαιστινιακή πλευρά.

 

Η επίθεση έρχεται σε μια στιγμή υψηλής έντασης πριν από την επέτειο των διαμαρτυριών στα σύνορα της Γάζας και την προεκλογική εκστρατεία για τις ισραηλινές εκλογές της 9ης Απριλίου.

 

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος επιδιώκει μια πέμπτη θητεία στις εκλογές του ερχόμενου μήνα, βρίσκεται σήμερα στην Ουάσινγκτον και πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.