X

Επεισόδια στα Δικαστήρια για την αυτοδικία στην Κορινθία

Συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν σε οικείους του δράστη. Συμπλοκές με την Αστυνομία, χρήση χημικών και εκκένωση των Δικαστηρίων!

Ant1news

Επεισόδια σημειώθηκαν στα Δικαστήρια της Κορίνθου, την ώρα της προσαγωγής του ιδιοκτήτη του σπιτιού στο Σολομό Κορινθίας, που πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν από τους Ρομά που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν σε φίλους του δράστη και στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν στα Δικαστήρια σπάζοντας την πόρτα.

Ακολούθησαν συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις κι έγινε χρήση χημικών, ενώ στη συνέχεια διατάχθηκε η εκκε΄νωση των δικαστηρίων για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Η κατάσταση στο Σολομό Κορινθίας, θυμίζει «καζάνι που βράζει» καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση μετά το αιματηρό περιστατικό.

 

 

 

Ο δικηγόρος του δράστη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα», υποστήριξε πως ο πελάτης του έδρασε με αυτόν τον τρόπο για να προστατέψει την οικογένεια του και ότι η μεταφορά του πτώματος στο λατομεία ήταν μια κίνηση πανικού και απόγνωσης.

Ο γιός του θύματος μιλώντας επίσης στο «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πατέρα του με σκοπό να τον σκοτώσει.