X

Ελεύθερη η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον φίλο της από το μπαλκόνι

Στην απολογία της, υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια και ότι κινδύνευσε η σωματική της ακεραιότητα.

Ant1news

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 32χρονη Ελληνολιβανέζα που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στη Βούλα.

Στην απολογία της ενώπιον του ανακριτή, η 32χρονη υποστήριξε ότι ο άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χαπιών ότι κινδύνευσε η σωματική της ακεραιότητα.

Όπως είπε, μόλις βγήκε ο 39χρονος στο μπαλκόνι, έκλεισε την πόρτα και την κλείδωσε προκειμένου να αποφύγει τον ξυλοδαρμό. Αρνήθηκε ότι τον έσπρωξε στο κενό η ίδια.

Ο επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα, καθώς την πτώση του στο κενό “φρέναραν” τα κλαδιά ενός δέντρου, με αποτέλεσμα να την γλιτώσει με μερικά κατάγματα κι ένα καρδιακό επεισόδιο.

 

 

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι όπου μένει το ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο. Σοβαρά τραυματισμένος ο επιχειρηματίας σύρθηκε μέχρι το αυτοκίνητο του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει πολλαπλά κατάγματα, και μετά στο “Ωνάσειο” όπου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας εξαιτίας σοβαρού καρδιακού επεισοδίου.