X

Στο Μαξίμου η Γιάννα Αγγελοπούλου

Στο προσκήνιο της δημοσιότητας επανέρχεται η Γιάννα Αγγελοπούλου, που συναντήθηκε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό.

Ant1news

Τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ενημέρωσε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, καθώς πλησιάζει ο χρόνος που θα δώσει στη δημοσιότητα τον οικονομικό απολογισμό της Οργανωτικής Επιτροπής, όπως τον είχε προσδιορίσει η ίδια (τέλη Μαρτίου) μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η κα Αγγελοπούλου, εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, στις σύντομες δηλώσεις της επεσήμανε ότι "σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και δημόσια τον οικονομικό απολογισμό της εταιρίας με όλες τις λεπτομέρειες" και πως "πάμε πολύ καλά και θα τελείωσουμε πολύ νωρίτερα απ όλους τους άλλους", εννοώντας τις προηγούμενες διοργανώτριες Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε ερώτηση για τα 500 εκατομμύρια που θα δώσει η κυβέρνηση στην Οργανωτική Επιτροπή για να καλυφθεί μέρος των προσαρμογών (overlays) στα Ολυμπιακά έργα, κάτι που είχε συμφωνηθεί με την κυβέρνηση Σημίτη, η κα Αγγελοπούλου είπε: "Μην ακούτε όλα αυτά που λέγονται. Δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα. Κάντε λίγο υπομονή. Θα σας ενημερώσουμε μέχρι κεραίας σε όλες τις λεπτομέρειες για τα οικονομικά".

Για το αν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για την κρατική ενίσχυση, η πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004 τόνισε πως "ό,τι είναι να υπάρξει έχει μπει σε διαδικασία ολοκλήρωσης. Είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος". Συμπλήρωσε δε ότι ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί για αυτές τις διαδικασίες.

Την Γιάννα Αγγελοπούλου συνόδευε ο εντεταλμένος σύμβουλος της εταιρείας, υπεύθυνος για τα οικονομικά, Θ.Παπαπετρόπουλος.