X

Συζήτηση Σαμαρά – Βενιζέλου για το "25ευρω" στα νοσοκομεία

Το θέμα με το «εισιτήριο» των 25 ευρώ στα νοσοκομεία αναμένεται να συζητηθεί στην συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ant1news



Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις έξι το απόγευμα.

Ωστόσο, μετά τις τεράστιες αντιδράσεις που προέκυψαν για το «εισιτήριο» των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, το θέμα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στην συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συνάντηση θα έχουν την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενόψει και της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα.

Ο Αντώνης Σαμαράς παρενέβη στο θέμα και κάλεσε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Μαξίμου και του ζήτησε να βρει ισοδύναμο μέτρο και να φέρει άμεσα πρόταση, για την εξαίρεση των ανέργων από το μέτρο. Ο πρωθυπουργός επιδιώκει να βρεθεί μια κοινωνικά δίκαιη λύση, ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις. 

Εκτός από το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των δανειστών αναμένεται να συζητηθούν και ζητήματα που αφορούν την ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.