X

Αυτοψία του πρωθυπουργού στην πληγείσα Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά διανυκτέρευσε ο πρωθυπουργός και σήμερα επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

Ant1news

Τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης όσον αφορά στα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τον σεισμό και την αποκατάσταση των ζημιών στην Κεφαλονιά αναμένεται να χαράξει σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να επισκεφθεί το νησί το βράδυ της Τρίτης επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες και λίγο μετά την άφιξή του είχε μία πρώτη σύσκεψη με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικούς φορείς προκειμένου ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο στο Αργοστόλι και σήμερα το πρωί πραγματοποιεί επίσκεψη στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, όπως του Ληξουρίου, για να δει από κοντά το μέγεθος των ζημιών. "Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού", είπε ο κ. Σαμαράς κατά την άφιξή του στην Κεφαλονιά.

Τον κ. Σαμαρά υποδέχθηκαν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το e-kefalonia.net, ενώ βίντεο με την άφιξη του πρωθυπουργού φιλοξενεί το inkefalonia.gr.