X

Κυβερνητική σύσκεψη για την Κεφαλονιά

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπουργών, συγκαλεί στις 6.00 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ant1news

Η σύσκεψη πραγματοποιείται για την αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλονιά.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Μιχελάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Επίσης, θα συμμετάσχουν οι Γενικοί Γραμματείς των υπουργείων καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Αποτίμηση των ζημιών στην Κεφαλονιά και σειρά μέτρων

Αποτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης στην Κεφαλονιά έγινε την Τρίτη το πρωί σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, ενώ αποφασίστηκαν περαιτέρω μέτρα για την στήριξη των πληγέντων, αλλά και οι επόμενες ενέργειες για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την αποκατάσταση των ζημιών.

Στην ευρεία σύσκεψη οι υπουργοί ενημερώθηκαν εκτενώς από τους αρμόδιους φορείς για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα στην πληγείσα Κεφαλονιά και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού στους σεισμοπαθείς, ανακοινώνοντας τις περαιτέρω δράσεις.