X

Δένδιας: Πήραμε τις εντολές του πρωθυπουργού, είμαστε αισιόδοξοι

Απόλυτα αισιόδοξος δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ant1news



«Πήραμε τις εντολές του πρωθυπουργού για τον καλύτερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Είμαστε απολύτως αισιόδοξοι ότι η δουλειά θα γίνει σωστά και θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας», πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.




Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε επίσης με τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο, προκειμένου να δώσει οδηγίες όσον αφορά στις προτεραιότητες. «Μια πρώτη ενημέρωση με τον πρωθυπουργό. Οι εντολές ήταν για δουλειά», δήλωσε ο κ. Ντινόπουλος, μετά τη συνάντηση.



Η κυβέρνηση θέλει να κλείσουν οι υπουργοί όλα τα ανοιχτά μέτωπα, να τρέξουν τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις και να προχωρήσουν σε μέτρα στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, και στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές και με άλλους υπουργούς τις επόμενες ημέρες.

Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει έμφαση και στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και σήμερα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Κουβέιτ, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, έρχεται και ο Πρωθυπουργός της Κίνας.