X

Βούλτεψη: «Δεν άλλαξε η Δημοκρατία, αλλά η αντίληψή μας για αυτήν»

Η Σοφία Βούλτεψη μιλά για τη Δημοκρατία, το μνημόνιο και εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

«Δεν άλλαξε το μνημόνιο τη Δημοκρατία, άλλαξε η αντίληψή μας για τη Δημοκρατία» είπε η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Κάρολου Παπούλια, στο Πρωινό του Αντ1.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εννοούσε ότι άλλαξε η αντίληψή μας για τη Δημοκρατία» ενώ συμφώνησε μαζί του ότι «υπάρχει πρόβλημα στον Κοινοβουλευτισμό».

«Ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο» σημείωσε συμπληρώνοντας ότι «χούντα δεν είναι να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, αλλά να μην έχεις ελευθερία, να σου κάνουν βασανιστήρια, να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις, να μην μπορείς να διαδηλώσεις.

Είναι άλλο πράγμα να παίρνεις μέτρα για να μην χρεοκοπήσεις».

«Το ΔΝΤ ήρθε και μας βοήθησε όταν κανένας δε μας δάνεισε» είπε για τους δανειστές της χώρας και εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας τον κ. Τσίπρα «αν ξέρει κάποιον να δανείζει χωρίς να βάζει όρους, ας δανειστεί».

Σχετικά με τις φοροελαφρύνσεις είπε ότι «η διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση είναι διαρκής».

Ταύτισε και πάλι τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή σπεύδει να ψηφίζει ό,τι φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ» και επανέλαβε ότι «η χώρα δεν είναι σε κατάσταση που να μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή εκλογική διαδικασία».