X

Βούλτεψη: Ανυπόστατες διαρροές τα περί διαφωνίας Χαρδούβελη – Λαζαρίδη

Η Σοφία Βούλτεψη τόνισε πως ο κ. Λαζαρίδης «ως ειδικός για τα μαθηματικά του χρέους θα είναι παρών στις διαπραγματεύσεις, όποτε χρειάζεται».

Ant1news

Για σχέδιο ανωμαλίας που ξεκίνησε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές με τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ, τον αιγιαλό, τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ και αμφισβητούμενες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται, μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στο Πρωινό ANT1.

Σε αυτό το σχέδιο εντάσσει, όπως είπε, και τα περί διαφωνιών στην κυβέρνηση, ή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παραίτησή της. Όπως τόνισε η κ. Βούλτεψη, δεν ισχύουν και τα περί διαφωνίας του κ. Χαρδούβελη με τον κ. Λαζαρίδη, τα οποία απέδωσε σε διαρροές.



Ο Η κ. Βούλτεψη τόνισε πως ο κ. Λαζαρίδης «ως ειδικός για τα μαθηματικά του χρέους θα είναι παρών στις διαπραγματεύσεις, όποτε χρειάζεται», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος του κ. Λαζαρίδη «δεν αμφισβητείται ούτε από τον κ. Χαρδούβελη, ούτε από κανέναν».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν θα έπρεπε να αποτελεί πρώτη είδηση ένα παραπολιτικό, την ώρα που ξεκίνησε επισήμως η συζήτηση με την τρόικα για έξοδο από το Μνημόνιο, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν ήταν με την ίδια λογική πρώτο θέμα οι διαφωνίες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του χρέους.