X

Χαρδούβελης: «Καλός γνώστης των αριθμών ο Λαζαρίδης»

Ευπρόσδεκτος στις συναντήσεις με την τρόικα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ξεκαθάρισε ο Γκίκας Χαρδούβελης, και πρόσθεσε ότι η διαπραγμάτευση πάει πολύ καλά.

Ant1news

Για την πορεία της διαπραγμάτευσης ενημέρωσε τον  πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο ο υπουργός Οικονομικών, που παραβρέθηκε στη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου σημείωσε ότι συζητήθηκε η πρόοδος που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής στα κρίσιμα ζητήματα των  διαπραγματεύσεων, που συνεχίζονται και πηγαίνουν ως τώρα πολύ καλά.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, μετά και τη χθεσινή «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε αιφνιδίως, ο κ. Χαρδούβελης επανέλαβε πως ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι ευπρόσδεκτος στις διαπραγματεύσεις. «Ο κ. Λαζαρίδης είναι αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παρίσταται στη διαπραγμάτευση.

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση και αν και που υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι υπάρχουν, όμως θα ανακοινωθούν αργότερα.