X

Βενιζέλος: «Η τρόικα θα έρθει το ταχύτερο»

«Θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνισή της στην Αθήνα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ant1news


«Οι θέσεις μας είναι διαμορφωμένες υπάρχει το πλαίσιο, έχουμε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο που τηρείται όπως θα τηρηθούν και τα χρονοδιαγράμματα» υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνεργασία,  στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άφησε να εννοηθεί  ότι δεν τίθεται  θέμα ανοίγματος του ασφαλιστικού, εν αντιθέσει με τα εργασιακά και το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Όσον αφορά τις διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ για τα εργασιακά και  το ενιαίο μισθολόγιο στο  ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι ένας από τους κυβερνητικούς εταίρους. Η θέση του λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπ΄όψιν. Πάντα υπάρχει διαβούλευση και βγαίνει ένα συμπέρασμα. Σημασία έχει να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η αξιολόγηση, γιατί θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνιση της τρόικας στην Αθήνα.»

Σχετικά με τις ερμηνείες που δόθηκαν για το περιεχόμενο της συνάντησης Σόιμπλε – Χαρδούβελη, την Τετάρτη στο Βερολίνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι «άλλο η συζήτηση για την επόμενη ημέρα, και άλλο ότι υπήρξε συμφωνία».