X

Νέα μήνυση κατά εφημερίδας προανήγγειλε ο Δημήτρης Μάρδας

Συνεχίζει τις μηνύσεις ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών για δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να είχε «φυγαδεύσει» χρήματα στο εξωτερικό.

Ant1news



Κι άλλη αγωγή εναντίον εφημερίδας θα καταθέσει τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, όπως προανήγγειλε σήμερα με ανάρτησή του στο Facebook, λίγες ώρες αφότου υπέβαλε μήνυση κατά της γερμανικής εφημερίδας Bild για το δημοσίευμά της, που τον ονομάτιζε ως τον πολιτικό που φερόταν να είχε μεταφέρει τον Μάρτιο 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο.

«… συνεχίζουμε με αγωγή σε άλλη εφημερίδα από Δευτέρα, που θεωρούσε ότι δε με φωτογράφιζε, ενώ εύκολα αποδεικνύεται το αντίθετο!», αναφέρει ο κ. Μάρδας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όσον αφορά στη μήνυση που υπέβαλε κατά της γερμανικής εφημερίδας, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών έγραψε στο Facebook: "Αγωγή κατά της εφημερίδας Bild κατέθεσα σήμερα. Η εφημερίδα ψευδώς σημείωνε ότι μετέφερα μέσω της Eurobank, τον Μάρτιο, 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο, Οι βεβαιώσεις της τράπεζας τονίσουν ότι «τόσο ο Αν. Υπουργός όσο και η σύζυγός του δεν έκαναν την παραμικρή μετακίνηση κεφαλαίων προς οποιανδήποτε τράπεζα του εξωτερικού είτε ως μετρητά είτε με σκοπό την αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων από τις 25/1 ημέρα διενέργειας των εκλογών».

Για οποιαδήποτε χρόνο προγενέστερο των εκλογών, δηλ. για οποιοδήποτε χρόνο μη άσκησης δημόσιας εξουσίας, δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση, να αναζητηθεί οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη από έναν ιδιώτη (μη μέλος κυβέρνησης). Ο κάθε νόμιμος τρόπος διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων που, επι πλέον εξυπηρετούν συγκεκριμένο σκοπό, είναι αποκλειστική υπόθεση κάθε πολίτη και κάθε οικογένειας και κανενός άλλου".