X

Παππάς: Όποιος θέλει λύση ας συμβάλλει τώρα

Όποιος δεν έχει να πει κάτι συγκεκριμένο ας σωπάσει, διεμήνυσε ο Υπ. Επικρατείας, "απαντώντας" σε δηλώσεις του Γ. Ντάισελμπλουμ, χωρίς να τον κατονομάσει.

Ant1news



Σαφές μήνυμα στους δανειστές της χώρας ότι η Ελλάδα έχει καταθέσει ένα πλήρες και ενιαίο σχέδιο στους θεσμούς, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, έστειλε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, καλώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους αν θέλουν να βρεθεί λύση και να αναφέρονται σε αυτό κι όχι με αοριστίες, οι οποίες δημιουργούν εντυπώσεις και προκαλούν σύγχυση στις διαπραγματεύσεις.

«Η Ελλάδα κατέθεσε, χθες βράδυ, επισήμως στους θεσμούς ένα πλήρες, ενιαίο και συμπαγές κείμενο προτάσεων, όπως, άλλωστε, όριζε και η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου. Όποιος έχει να πει κάτι συγκεκριμένο επί της πρότασης ας το κάνει. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αφορισμούς. Όπως είπε πρόσφατα και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας "όποιος θέλει λύση ας συμβάλλει τώρα, όποιος δεν θέλει λύση ας σιωπήσει"», ανέφερε ο Υπουργός Επικρατείας, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον Πρόεδρο του Eurogroup, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα δηλώνε ότι δεν είναι εφικτή μια συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές της ως την Παρασκευή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, επανήλθε το απόγευμα με δηλώσεις του αναφορικά με το πλήρες σχέδιο που έχει στείλει η Αθήνα στους πιστωτές της, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει αποστείλει ένα ρεαλιστικό σχέδιο στους θεσμούς για την έξοδο της χώρας από την κρίση.