X

Φίλης: Με ομόφωνη απόφαση η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Για να εξεταστεί το τελικό κείμενο της συμφωνίας θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αυτό θα είναι έτοιμο, δήλωσε στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Ant1news

Με ομόφωνη απόφαση κυβέρνησης και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θα συγκληθεί η κοινή συνεδρίαση, όταν θα είναι έτοιμη η συμφωνία, ώστε να «συζητηθούν τα οριστικά μεγέθη της συμφωνίας ή και η ίδια η συμφωνία» δήλωσε στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Σημείωσε ότι πρόκειται για απόφαση που έχει ληφθεί ήδη από χθες, μεταξύ της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Ο κ.Φίλης διέψευσε τη δήλωση που έκανε στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος επικαλέστηκε δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη ότι  «υπάρχουν διαρροές από το Μαξίμου», σχετικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Απεναντίας, σύμφωνα με τον κ.Φίλη, ο Υπουργός Οικονομικών είπε: «μπορούμε να ενημερώσουμε για τα θέματα που έχουμε συμφωνήσει και όχι για αυτά που έχουμε διαφωνήσει». Μπορεί να μην πρόκειται καν θέματα της συμφωνίας.