X

Σακελλαρίδης: Από σήμερα κιόλας να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως δόθηκε μία λαϊκή εντολή κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Ant1news

Την ικανοποίηση του για το προβάδισμα του «Όχι» στην εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη, ο κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι η δυναμική του «Όχι» κέρδιζε διαρκώς έδαφος τα τελευταία 24ωρα και ήταν ενδεικτική η συγκέντρωση του Συντάγματος, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει ποτέ.

Πρόσθεσε δε, πως μετά από τη συγκέντρωση της Παρασκευής άρχισαν να μεταστρέφονται και οι δηλώσεις που έρχονταν από το εξωτερικό.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα (έστω και με μικρό προβάδισμα του «Όχι»), είπε ο κ. Σακελλαρίδης, δίνει στην Κυβέρνηση μία λαϊκή εντολή, η οποία μάλιστα αναβαθμίζεται καθώς δόθηκε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Δίνει εντολή στην Κυβέρνηση, πρόσθεσε, να υπερασπιστεί τη δική της πρόταση, τις δικές της θέσεις.

«Από σήμερα, κιόλας, να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε βάσεις πιο στέρεες, πρόσθεσε, σημειώνοντας πως δεν ξεκινά από μηδενική βάση.

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας, ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε πως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι αυτοί οι πολίτες, που προσήλθαν στην κάλπη, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν, θα παραμείνουν ενωμένοι. Απαιτείται να υπάρξει εθνική ομοψυχία, κατέληξε.